En Güncel Yazılar



Hukuk İngilizcesi




Hukuk alanında avukatlar ve hakimler gibi çok sayıda profesyonel yer alır, çünkü uluslararası hukukun ticaret üzerinde önemli bir etkisi vardır. Profesyoneller hem yasal hem de yasal olmayan İngilizcede daha akıcı iletişim kurabilmelidir. Yabancılarla çalışırken, bir avukatın okuduklarını anlayabilmesi ve ifade edebilmesi ve uygun şekilde sözleşmeler ve resmi yazışmalar hazırlaması gerekir. Hukuk sektöründe çalışan bireyler, karmaşık cümleleri doğru tercüme etme ve davalarını ve dosyalarını her zaman takip etme becerisi kazanarak bu kurstan faydalanacaktır.

Hukuk İngilizcesi eğitimi kimler için uygun?
Hukuk firmaları, şirketlerin hukuk departmanları ve devlet kurumları dahil olmak üzere uluslararası bir ticari hukuk firmasında çalışmak isteyen herkes bu eğitimden yararlanabilir. Bu program, iyi derecede İngilizce bilen ve çeşitli ülkelerde çalışmayı planlayan hukuk öğrencileri ve mezunlarına açıktır.

Hukuk İngilizcesi derslerinde neler öğrenilir?
Sözleşmeler, sözleşme formları, şirket kuruluşu ve yönetimi, iş hukuku, gayrimenkul, emtia satışı, fikri mülkiyet, hukuk, uygulama aşamaları ve şirketler hukuku bu kitapta ele alınan konulardan sadece birkaçıdır. Bu alanlarda iletişim kurabilmeniz gerekir. Bu kursa kayıt olabilmek için orta (B1+) veya orta üstü (B2) düzeyinde İngilizce isteniyor.

Neden hukuk İngilizcesi öğrenmek gerekli?
İngilizce evrensel bir dil olduğu için herkes öğrenmelidir. İletişim kurmak ve dünyayı anlamak istiyorsak İngilizce öğrenmek artık oldukça temel kabul ediliyor. Ancak, günlük konuşmada İngilizce öğrenmek ve dersleri hariç tutarak dilbilgisi becerilerimizi geliştirmek yeterli değildir. Kariyerinizde başarı elde etmek ve dünya üzerinde olumlu bir etkiye sahip olmak istiyorsanız, profesyonel hukuki İngilizce öğrenmek çok önemlidir. Hukuk İngilizcesi ve Tıp İngilizcesi gibi birçok mesleki alana yönelik İngilizce eğitimleri ile karşılaşmak ve kendinizi geliştirmek mümkündür.

Başarılı bir avukat olmak istiyorsanız, nerede çalışıyor olursanız olun Hukuk İngilizcesini akıcı bir şekilde konuşmalısınız. Alman hukuku veya Afrika hukuku ile ilgileniyorsanız veya ana diliniz Türkçe ise ihtiyacınız olan tüm bilgilere bu dili bilerek ulaşabileceksiniz. Sadece Türkiye'de çalışıyorsanız, başka ülkelerden insanlarla birçok hukuki ihtilafla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bir avukat olarak bunları çözmeniz gerekebilir. Hukuk İngilizcesinin önemi günümüzde anlaşılıyor ve günden güne birçok avukat kendini bu alanda geliştirmeye başlıyor.

İş ağınızı bu sayede geliştirebilirsiniz
Hukuk fakültelerinde çok sayıda yabancı öğrenci bulunur. Lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde ve Erasmus gibi programlardan gelenlerde öğrenci sayısı da az değildir. Üniversiteye girmeden önce seyahat etme ve diğer ülkelerden insanlarla tanışma fırsatına sahip az bir kişi olduğu düşünülürse hukuk İngilizcesi eğitimi bir ihtiyaç haline gelir. Hukuk fakültesinde Erasmus programına veya başka bir uluslararası seyahat yöntemine başlamadan önce fakültenize gelen uluslararası öğrencilerle sohbet ederek yabancı dil becerilerinizi geliştirmek ve ufkunuzu genişletmek faydalıdır. Dili akıcı olan bir yabancı öğrenciyle İngilizce sohbeti, etraftaki en iyi İngilizce kursunu almaktan daha faydalı olabilir. Bonus olarak, mezun olduktan sonra iletişim halinde kalırsanız, ikinize de fayda sağlayacak profesyonel bir ağ oluşturabilirsiniz.

Norden Akademi ile Hukuk İngilizcesi
Hukuk İngilizcesi eğitimi almak isteyenlerin bir kurstan ve alanından uzman eğitmenlerden yardım alması gerekir. Hukuk alanında size gereken bilgiyi ve tecrübeyi kazandıran bu eğitim iş hayatınızda size birçok kapıyı açabilir. Norden Akademi olarak kariyer hedeflerinize ulaşmanız için size rehberlik etmeyi bir amaç ediniyor ve bu alanda ilerliyoruz. Daha detaylı bilgi almak için bize ulaşarak hemen eğitiminize başlayabilirsiniz.

Norden Akademi sektöre yenilik ve öncülük getirmiş, değişen ve gelişen yeni dünyanın ve bu dünyaya hızla ayak uyduran yeni genç ve dinamik neslin beklentilerine karşılık verecek şekilde uzman kadro, ekipman, kaynak, bilgi ve tecrübeye sahip oncu bir firmadır. Norden Akademi markası altında YKS ve LGS kurslarımız ile hizmet vermenin yani sıra, yurtdışı eğitim alanındaki tecrübe ve yatırımlarımız ile bu alanda da gençlerimize bilgi ve destek sunmaktayız. Ayrıca Almanca ve İngilizce kurslarımız ile YKS ve LGS kurslarımızı birbirine paralel sunmakta ve siniri olmayan öğrenmenin ve eğitimin her türlüsünü en kaliteli şekilde müşteri kitlemize sunmaktayız.

Diğer En Güncel Yazılarımız

Yurt içi dil kursları, vize danışmanlığı, tercüme hizmeti, yurt dışı eğitim danışmanlığı hakkında tüm güncel yazılarımız burada!