En Güncel Yazılar



Almanya vize danışmanlığı




Almanya vizesi için başvuru yapabilmek için en az 1 yıl geçerli bir pasaport sahibi olmanız önerilir. Vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken küçük ancak önemli detaylar bulunmaktadır. Bu detaylara dikkat etmemek başvurunuzun yeniden yapılmasına, tüm ücretleri tekrar ödemenize ve zaman kaybetmenize neden olabilir. Ayrıca, pasaportunuzda reddedilmiş bir vize bulunması bir sonraki vize başvurularınızı olumsuz etkileyebilir. Almanya Konsolosluğu'na sunulan belgelerin doğru, eksiksiz ve tam olarak verilmesi çok önemlidir.

Vize başvurusuyla ilgili doğru ve eksiksiz bilgilere ulaşmanız için Vize Danışmanlık Merkezi size yardımcı olabilir. On yıldan fazla bir süredir 10 binden fazla memnun müşteriye hizmet veren ve uzman kadrosuyla vize konusunda 10 yıllık deneyime sahip olan Vize Danışmanlık Merkezi, vize dosyanızın eksiksiz ve hatasız bir şekilde güvenli bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olmaktadır.

Almanya vizesi için başvuru yaparken, IDATA kurumundan randevu almanız ve parmak izi vermeniz gerekmektedir. IDATA, vize almak isteyenler ile Almanya Konsolosluğu arasındaki koordinasyonu sağlayan yetkilendirilmiş bir kurumdur. Norden Akademi Vize Danışmanlık Merkezi ise randevu almanızdan parmak izinizi vermenize ve dosyanızı eksiksiz bir şekilde teslim etmenize kadar size rehberlik etmektedir.

Almanya Turist Vizesi (Kısa Süreli Vize - C)

Almanya'ya turistik amaçlarla giriş yapmak veya aile, akraba, arkadaş ziyaretleri, kısa süreli kurslar, staj, eğitim, iş ziyaretleri, fuar ve konferans etkinlikleri gibi amaçlarla 20 güne kadar olan kısa süreli ziyaretlerde veya 90 güne kadar olan aile, akraba ve arkadaş ziyaretlerinde standart kısa süreli vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu vize tipi, Almanya'ya kısa süreli seyahatler için geçerlidir.

Norden Akademi Vize Danışmanlık Merkezi, uzman kadrosuyla Almanya turist vizesini sorunsuz bir şekilde almanız için her zaman yanınızda yer alır. Başvuru sürecinde size rehberlik eder, gerekli belgeleri sağlamanıza yardımcı olur ve başvurunuzun doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

Turist vizesi başvurusu yapmak için Almanya'ya kısa süreli seyahatlerinizde veya aile, akraba ve arkadaş ziyaretlerinizde 20 güne kadar olan ziyaretlerde başvuruda bulunabilirsiniz. Norden Akademi Vize Danışmanlık Merkezi, uzman kadrosuyla sizinle birlikte başvuru sürecini yönetir ve vizenizin sorunsuz bir şekilde onaylanmasını sağlar.

Almanya öğrenci vizesi nasıl alınır?

Almanya'da öğrenci vizesi almak için öncelikle Alman konsolosluğundan randevu almanız gerekiyor. Daha sonra gerekli evrakları hazırlayarak vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru sırasında vize ücretini ödemeniz gerekiyor. Başvurunuz sonucu genellikle ortalama 25 gün içerisinde veriliyor. Vize işlemleri hakkında daha ayrıntılı bilgi için Norden akademi ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. 

Almanya Vizesi Başvurusu Sonuçlanma Süresi

Almanya vizesi başvurusunun sonuçlanma süresi, konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Almanya'ya seyahat etmeyi planlıyorsanız, vize başvurunuzu en az 1 ay öncesinden yapmanız önemlidir. Bu şekilde başvurunuzun değerlendirme ve sonuçlanma sürecine yeterli zaman tanımış olursunuz.

Almanya'da aile ve turistik amaçlı yapılacak vize başvuruları genellikle 14-21 iş günü içerisinde sonuçlanırken, ticari vize başvuruları için ise sonuçlanma süresi genellikle 10-12 iş günüdür. Bu süreler başvurularınızın konsolosluk tarafından değerlendirilip sonuçlandırılması ve ardından size kargo yoluyla gönderilmesi için gereken süreleri kapsar.

Norden Akademi sektöre yenilik ve öncülük getirmiş, değişen ve gelişen yeni dünyanın ve bu dünyaya hızla ayak uyduran yeni genç ve dinamik neslin beklentilerine karşılık verecek şekilde uzman kadro, ekipman, kaynak, bilgi ve tecrübeye sahip oncu bir firmadır. Norden Akademi markası altında YKS ve LGS kurslarımız ile hizmet vermenin yani sıra, yurtdışı eğitim alanındaki tecrübe ve yatırımlarımız ile bu alanda da gençlerimize bilgi ve destek sunmaktayız. Ayrıca Almanca ve İngilizce kurslarımız ile YKS ve LGS kurslarımızı birbirine paralel sunmakta ve siniri olmayan öğrenmenin ve eğitimin her türlüsünü en kaliteli şekilde müşteri kitlemize sunmaktayız.

Diğer En Güncel Yazılarımız

Yurt içi dil kursları, vize danışmanlığı, tercüme hizmeti, yurt dışı eğitim danışmanlığı hakkında tüm güncel yazılarımız burada!